Facebook Twitter LinkedIn
Bel direct voor een afspraak:
0413 - 367 556

Nationale Deukendag bij Autoschade Hurkmans

Zaterdag 13 april: Nationale Deukendag bij Autoschade Hurkmans.

Deukje in uw auto? Kom langs voor een veilig en kwalitatief herstel!

FOCWA Schadeherstel, de brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven, organiseert op zaterdag 13 april 2019 de Nationale Deukendag, samen met andere schadeherstelbedrijven verspreid door Nederland. Wij zijn zo’n FOCWA schadeherstelbedrijf bij u in de buurt. Op die dag kunt u één of meerdere schades aan uw voertuig bij ons laten inspecteren en taxeren. Vervolgens maken we met u een afspraak om uw schade(s) veilig en kwalitatief te herstellen. Kom dus langs op de Nationale Deukendag, want wij hebben ook een speciale aanbieding voor u!

Tijdens de Nationale Deukendag mag elke consument die in het bezit is van een auto, het eerste kleine deukje laten herstellen tegen een speciaal tarief van slechts 35 euro. Voorwaarde is dat dit deukje niet groter is dan een 2 euro muntstuk en dat er geen sprake is van lakschade. De actievoorwaarden zijn te downloaden op www.focwa-autoschade.nl/deukendag2019.   

Wilt u weten wat wij aan dat deukje in uw auto kunnen doen? Kom dan op zaterdag 13 april tussen 09.00 en 14.00 uur langs bij Autoschade Hurkmans, Eisenhowerweg 29 in Veghel!

Autoschade Hurkmans B.V.

 

 Terug naar overzicht

Ontvang het laatste nieuws van Hurkmans in uw mailbox

Vertrouw bij schade en onderhoud volledig op ons vakmanschap